SEGRE

TECNOLOGIA XARXES SOCIALS

Els instagràmers de Lleida ja tenen un mapa de la ciutat

Mostra els principals punts d’interès fotogràfic de la ciutat || Tarragona i Girona també formen part de l’Igersmap

Els participants es van fer un ‘selfie’ i van recórrer els punts d’interès de la Llotja.

Els participants es van fer un ‘selfie’ i van recórrer els punts d’interès de la Llotja.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Congressos de la Llotja va acollir ahir la presentació d’IgersmapLleida, una plataforma impulsada per la comunitat d’instagràmers de Lleida i el departament de Turisme que pretén donar a conèixer els millors punts de la ciutat des del punt de vista dels igers (usuaris de la coneguda xarxa social Instagram). I és que, segons va explicar Xavier Cantons, conegut a la comunitat IgersLleida com a @xaviclick, “això no té res a veure amb els típics mapes turístics, perquè comparteix els espais preferits pels instagràmers. Així, quan algun usuari de la xarxa s’atansi a Lleida, sabrà on pot trobar llocs per fer fotos amb encant”. La creació d’aquest mapa digital, disponible a la pàgina web www.igersmap.com, va tenir lloc el setembre de l’any passat, quan a través dels perfils d’IgersLleida es va animar a participar en l’IgersmapLleida.

“Vam demanar als instagràmers que enviessin un màxim de cinc fotos amb l’etiqueta Ingerslleida perquè haguessin de decidir què és el que més els agrada de la ciutat”, va explicar Albert Anguera (usuari, @aangueraroig), mànager d’Igersmap.

El resultat d’aquesta campanya oberta a tots els usuaris, sense importar on vivien o el seu nombre de seguidors, va ser un total de 450 fotografies enviades per 87 igers.

IgersmapLleida és un projecte participatiu en el qual es dóna especial difusió als mateixos participants: a més d’enllaçar els perfils al web, cada imatge té una marca d’aigua amb el nom del seu propietari. Anguera va afegir que “l’atractiu està a compensar una mica aquelles persones que han participat en el mapa perquè, literalment, sense elles això no seria possible”.

Actualment la plataforma Igersmap està disponible en set ciutats més i compta amb 975 participants de tot Espanya.

Els instagràmers de Lleida ja tenen un mapa de la ciutat

Els instagràmers de Lleida ja tenen un mapa de la ciutat

tracking