SEGRE
‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Previsió. És una de les claus de l’èxit de la Cristina Bermúdez a Instagram, on la trobareu com @cabermu. No porta l’etiqueta d’it girl, ni d’influencer ni model però és les tres coses sense pretendre-ho. Amb 60.700 seguidors, l’han festejat moltes marques de les quals s’ha quedat amb Javier Simorra i Roberto Verino. Encara que ella, com diu, és de bàsics i els bàsics, si parlem de roba, són Zara o Massimo Dutti i el senyor Amancio Ortega, ja se sap, no inverteix en publicitat. El que és segur és que el propietari de Zara, o si més no el seu departament de Màrqueting, deu tenir fitxada la Cristina, una noia d’Ourense que és capaç de deixar sense estoc un pantalons tan aviat com se’l posa i penja una foto a Instagram. Això, confessa, ja li han dit més d’un cop.

Aquesta capacitat per induir a la compra milers de persones no li sembla que vagi amb ella. “Jo tot ho veig com si fos una pel·lícula, de lluny, perquè no m’entra al cap que jo, amb la meva manera de ser i vestir, amb els meus gustos, pugui agradar tant o, com m’han dit alguna vegada pel carrer, que jo faci de personal shopper per a noies que no poden entretenir-se mirant roba i van directament a comprar els conjunts que jo llueixo.”

Ara, la Cristina també està a la nova aplicació de moda 21 Buttons (@cabermu83), que permet enllaçar cada peça de roba a la shop de la marca i comprar-la a l’instant. La Cristina, un dia a la setmana se’n va de botigues acompanyada amb l’stories en directe i les seves seguidores li van dient què els agrada o preguntant referències. Sí, li pregunten constantment per les referències dels complements. “Per això no puc tallar ni una etiqueta”, explica somrient. Hi ha dos coses més que la fan diferent i li donen personalitat a les xarxes: contesta absolutament a tothom (fet que li suposa tantes hores al dia com una jornada laboral) i planifica les publicacions amb un mes d’antelació.

Sí. La Cristina és funcionària i el seu lloc de treball la du a viure cada mes en una ciutat diferent. Ara, l’hem enxampat a Lleida. Així que quan torna a casa, a Ourense, crea material per a la destinació següent.

‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

‘It girl’ de naixement

tracking