SEGRE
Red Velvet Christmas Bundt Cake

Red Velvet Christmas Bundt Cake

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ingredients - 1/2 tassa d’oli d’oliva suau. - Una tassa i mitja de sucre blanc. - Dos ous grans. - 4 cullerades de cafè de cacau amarg. - 3 cullerades de postres d’extracte de vainilla. - 1 tassa de llet sencera. - 2 cullerades de postres de suc de llimó. - 300 grams de farina. - 1 cullerada de postres de bicarbonat sòdic. - Dos cullerades de postres de vinagre de vi blanc o de mançana.

S’ha quedat amb ganes de fer postres nadalencs? Sempre s’hi és a temps. El Red Velvet Christmas Bundt Cake és una bona opció. En primer lloc, escalfem el forn a 180 graus. Posem la llet i el suc de llimó en un bol i el deixem reposar uns 3 minuts. Tamisem la farina amb el cacau i reservem. En un bol, batem l’oli amb el sucre durant 2 o 3 minuts. A poc a poc, hi anem afegint l’ou i l’extracte de vainilla. Esperem que els ingredients s’integrin abans de continuar afegint els següents.

Continuem ara incorporant la farina amb el cacau i la llet. Això ho fem a poc a poc, començant per incorporar una tercera part de la farina i el cacau. Quan estigui ben integrat, hi afegim la meitat de la llet. A continuació, una altra tercera part de la farina, la resta de la llet i acabem finalment amb la farina, sempre esperant que quedi tot ben integrat abans d’anar al següent pas. Barregem el vinagre i el bicarbonat i, quan comenci a fer bombolles, que és al moment, l’aboquem a la mescla. Finalment, hi afegim el colorant roig fins que la mescla quedi d’un color roig intens. Aboquem la preparació en un motlle bundt molt ben pinzellat amb oli. Enfornem uns 30 minuts, o fins que punxem amb una agulla i veiem que aquesta surt seca. Traiem del forn i deixem reposar durant deu minuts damunt d’una reixeta. Passat aquest temps, donem la volta al motlle i desemmotllem. Si hem engreixat bé el motlle, el bescuit sortirà perfecte.

Un cop fred, podem empolvorar amb sucre de llustre. Les fulles de grèvol estan fetes amb fondant tenyit amb colorant.

tracking