SEGRE
Taronges amb crema de taronja

Taronges amb crema de taronja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 4 persones 4 taronges, 3 ous i 3 rovells, 100 g de sucre, 2 dl de nata per muntar, 2 cullerades de sucre, 1 cullerada petita de midó de cuinar o de“maizena”, 100 g de nata muntada, xocolata negra

Tallar una tapa a les taronges i guardar-les. Buidar la fruita amb cura de no tallar la pela. Reservar la carn i el suc. Retallar el marge de la pell en forma dentada i guardar a la nevera. Extreure el suc de la carn de les taronges i colar. Batre els ous i els rovells amb els 100 g de sucre, afegir el suc de les taronges i coure a bany maria, sense parar de remenar, fins que la crema s’espessi. Si queda massa clara es pot afegir una cullerada petita de ‘maizena’ o midó desfet en una mica de llet. Deixar refredar una mica. Afegir els 2 dl de la nata, una mica muntada, barrejada amb les dues cullerades de sucre. Farcir les taronges amb aquesta crema i refredar a la nevera almenys 2 hores. Al moment de servir, posar per sobre la nata, utilitzant una mànega rissada.

Presentació: decorar les taronges amb una mica de nata muntada, emprant una mànega pastissera. A continuació cal retallar les tapes de les taronges, donant forma de trèvol, estrella o una altra forma decorativa, i tapar amb elles les taronges, deixant que es vegi la nata.

Ingredients per a 4 persones

Ingredients per a 4 persones

tracking