SEGRE
Ingredients per a 2 persones

Ingredients per a 2 personesMERCÈ BRESCÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 2 persones - 1 paquet de fideus soba (250 gr) - Bròquil, bolets, xiitake - 1 ceba mitjana, anacards, 1/2 llauna de llet de coco i espècies al gust

Soba és la paraula japonesa per al blat sarraí (fajol), no obstant això, s’utilitza més comunament per referir-se als fideus fins emprats en la cuina japonesa elaborats amb farina de fajol. Al Japó, els fideus de soba se serveixen en una gran varietat de situacions. Són barats i molt populars com a menjar. Per fer la proposta d’avui tallarem i saltejarem la ceba a foc lent i cap al final de la cocció afegirem els bolets i els anacards. A part courem el bròquil al vapor, en el meu cas ho he fet amb l’estoig Lékué.

En una olla bullim els fideus soba el temps que ens indiqui el fabricant, que acostuma a ser uns pocs minuts. Quan ho tinguem tot, ho barregem i afegim llet de coco al gust, tot remenant-ho a foc mitjà. Un pessic de sal, pebre i les espècies que us agradin com ara cúrcuma, comí, clau d’espècia, etc.. I a dinar s’ha dit o cap a la carmanyola!

Ingredients per a 2 persones

Ingredients per a 2 personesMERCÈ BRESCÓ

tracking