SEGRE
Més informació local de SEGRE

Més informació local de SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les perspectives al món de la xarxa varien segons l’ull amb què es miri. El món de la comunicació no s’escapa d’aquestes mirades de focalització. Ja ho deia el sociòleg canadenc Marshall McLuhan, quan parlava de l’aldea global, és a dir, percebre el món com un gran i antic petit poblat. Avui tenim grans mitjans d’abast internacional, que el van reduint segons el filtratge al qual vulguin arribar.

Feta aquesta introducció, avui parlem d’una nova plataforma de SEGRE per atansar la informació a tots els habitants de sis comarques de la província de Lleida. Es tracta dels nous serveis d’informació comarcals de la Noguera, la Segarra, l’Urgell, el Pla d’Urgell, les Garrigues i la Val d’Aran, que aportaran informació i diferents serveis als seus habitants a través de les diferents webs de cada comarca. La informació de la web es podrà trobar també en una aplicació mòbil, per a tots els dispositius. A més, cada comarcal tindrà els seus perfils a xarxes socials, on cada un dels serveis informatius comarcals treballarà de forma individual per oferir notícies el més pròximes possible a cada habitant d’aquestes comarques llistades. En cada una de les pàgines dels comarcals – i també de les aplicacions- es tractarà la informació del dia a dia, dividida per seccions que el lector percebrà com a habituals (societat, esports, cultura, etc.) i un espai per a cada municipi, on l’usuari trobarà la informació que més li interessa de cada població. L’aplicació es pot descarregar per iOS, Android i Windows Phone de forma gratuïta i permet navegar-hi de forma lliure. Tot i que fa uns dies es va fer el llançament en ferm, actualment aquestes plataformes que podríem definir com a focals o ultralocals, estan en constant fase beta, de forma que aniran creixent i evolucionant amb el temps.

Els animem a seguir la seva web de serveis comarcal a Facebook, Twitter i a la mateixa web. Només cal que cerquin amb el nom de la comarca, seguit d’un TV i el .cat. Per exemple, per anar a la comarca de la Segarra, el domini és SegarraTV.cat. A la web de SEGRE hi tenen tota la informació a través de l’adreça SEGRE.com/comarcals/

Més informació local de SEGRE

Més informació local de SEGRE

tracking