SEGRE
Windows 10 Creator studio

Windows 10 Creator studioSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sistemes operatius dels darrers anys de les grans marques ja no són aquells sistemes robustos que s’instal·laven un sol cop, com ho fèiem amb les mítiques versions de Windows o Macintosh. Aquesta tendència ha canviat gràcies a la xarxa global d’Internet, que ha dotat aquests sistemes operatius amb un dels conceptes més populars i estesos, la beta permanent.

Aquest concepte significa que els sistemes, plataformes i pàgines s’adapten al ritme canviant i constant de la xarxa global. És per això que avui dia res del que ens trobem per Internet es pot considerar acabat definitivament. Tot és canviant i actualitzable. Qui oblidi avui aquesta premissa està sentenciat en els entorns digitals.

Avui els parlem dels sistemes operatius, més concretament de Windows, de Microsoft, el més utilitzat del planeta. La notícia és que s’acaba de publicar una actualització del Windows 10 anomenada Creators Studio, que han anat rebent de forma escalonada els usuaris de la desena versió de Windows. S’actualitza a través de la xarxa, encara que per als que ho vulguin també es pot fer de forma alternativa mitjançant discs. Els direm que els early users ja fa dies que la toquem. Però tot sigui per portar-los les novetats.

Creators Studio és el nom que han donat els de Redmond a aquesta versió, que inclou algunes novetats enfocades cap als entorns en tres dimensions. Microsoft deu pensar molt seriosament en aquest entorn i la seva aplicació diària mitjançant les impressores 3D. Per això Creators Studio recupera el mític Paint, una joguina perquè els usuaris es comencin a acostumar a crear en tres dimensions, i el Windows Capture 3D, una eina similar per als telèfons mòbils. A la nova actualització també hi trobem un sistema de llum nocturna per reduir el cansament de la vista, una millora de Windows Defender que farà més segur el nostre equip, un nou i millor navegador Edge, que ara inclou millors pestanyes i extensions, i desenes d’altres petites millores en la interfície de Windows 10.

Els animem a provar-la i descobrir-les totes.

Windows 10 Creator studio

Windows 10 Creator studioSEGRE

tracking