SEGRE
Un lloc, dos espais, mil plaers

Un lloc, dos espais, mil plaers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni a la Barcelona més cool hi ha un local on pots buscar i trobar un disc dels Smiths, Metallica o Ovidi Montllor i després seure en una butaqueta i demanar una cervesa artesana del país entre les moltes que hi ha per remenar i triar. La indústria musical confirma que mentre els cd estan morint, el vinil resorgeix. No torna: per als amants fetitxistes de la música mai no havia marxat.

Després de molts anys ja no han de viatjar, que també ho fan, o esperar la fira del disc per plantar-se davant d’un filera de discos i anar-los passant i passant fins que en troben un que alcen, giren, miren i tornen a posar al seu lloc. Però una botiga és una botiga, i un bar acollidor amb una gran vidriera que dóna a un pati interior és una altra cosa. Sempre hi sona bona música de fons i cada quinze dies organitzen un vermut amenitzat per un dj especialitzat que només pot posar, com no pot ser d’una altra manera, vinils.

Escoltar música sempre convida a prendre una copa, i degustar una bona C-13 del Pallars, de cos potent i amargor acceptable, o una Repúblik de les Borges, la negra stoud per excel·lència del secà ponentí, són dues de les moltes opcions que ens ofereix el Domènech, l’artífex d’aquest local. De tant en tant una degustació, de cara l’estiu la terrassa oberta i l’oferta de música i cervesa sempre a l’alçada de les expectatives. Un local nou per a vells plaers, un espai ideal per fer un pausa llarga.

GRANS RECORDS

  • Adreça: Carrer Alcalde Costa 11, Lleida
  • Telèfon: 625 228 239
  • Horari: De dimarts a dissabte, d'11 a 14 i de 17 a 22. Els dilluns només horari de tarda
  • Recomanem: Anar-hi sense presses per gaudir-lo
  • Preus: Entre els 3 i els 6 euros per una cervesa
tracking