SEGRE

Rutes per itàlia, grècia, parís i països baixos per regalar

Rutes per itàlia, grècia, parís i països baixos per regalar

Rutes per itàlia, grècia, parís i països baixos per regalar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mes de febrer és el de l’amor. Sant Valentí es presenta com l’oportunitat de celebrar qualsevol tipus de relacions amoroses, no solament les de parella. El turoperador Mapa Tours proposa enamorar-se aquest mes de tot un continent. La ruta Itàlia Clàssica (8 dies, 762 euros) permet fer un repàs de les ciutats més emblemàtiques del país. La Itàlia Artística ofereix un itinerari que mostra la cara més cultural de Venècia, Pàdua, Florència, Siena, Assís i Roma a partir de 938 euros. Seguint en la línia mediterrània hi ha El Millor de Grècia, des de 822 euros. Una altra proposta és la de París-Països Baixos que permet explorar París, Brussel·les, Gant, Bruges, Anvers, la Haia i Amsterdam a partir de 954 euros. Poden consultar-ho a www.mapatours.com.ç

Sortides: Les rutes de Mapa Tours tenen sortides al mes de febrer. Els recomanem consultar-les a www.mapatours.com Durada: Generalment es tracta de circuits que tenen vuit dies de durada. Preu: Les rutes per Europa que promociona el turoperador per enamorar-se del vell continent costen a partir de 700 euros per persona. Altres rutes: A més de les rutes que hem citat en aquest article, en poden consultar altres com la de Praga, Budapest i Viena o la que inclou els Països Baixos i ruta pel riu Rhin.

parís-països baixos

Per visitar. Algunes de les visites imprescindibles de París són la Torre Eiffel, la catedral de Nôtre Dame, l’Arc del Triomf, el Panteó o Versalles. Els recomanem reservar l’entrada a algunes d’aquestes localitzacions fins i tot abans de sortir de Catalunya.

el millor de grècia

Capital. La ruta del Millor de Grècia passa per Atenes, capital grega i centre de la vida econòmica, política i cultural del país. Gràcies als seus més de 3.000 anys d’història, la ciutat té joies com l’Acròpoli, encara més espectacular de nit, il·luminat.

itàlia clàssica

Coloseu. La ruta de la Itàlia Clàssica passa pel COloseu, amfiteatre de l'època de l'imperi romà, construït al segle I dC i ubicat al centre de la ciutat de Romna i que a l'antiguitat tenia un aforament de 50.000 persones

tracking