SEGRE

URBANISME PROJECTES

Dos empreses opten al pla per adequar el càmping de les Basses

Fa tretze anys que les piscines de les Basses estan tancades.

Fa tretze anys que les piscines de les Basses estan tancades.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha rebut dos ofertes per a la redacció dels treballs tècnics del pla d’ordenació de les Basses i del pla especial per dotar el parc d’un càmping, segons va confirmar ahir el tinent d’alcalde de l’àrea d’Urbanisme, Fèlix Larrosa. No va precisar ahir els noms de les empreses ja que encara no s’han obert les pliques.

El projecte va sortir a licitació per 29.873 euros i suposa la fase prèvia a poder licitar el càmping, encara que amb tota probabilitat ja serà l’any que ve.

Abans de treure’l a concurs també ha d’estar a punt l’estudi de mobilitat de la zona (hi està prevista una rotonda d’accés) i el pla d’ordenació ha de determinar la ubicació del càmping i de la resta d’elements projectats per al parc, com una zona comercial, un hotel i àrees de lleure familiar i esportives.

L’octubre de l’any passat, el govern del PSC i el principal grup de l’oposició, CiU, van acordar ajornar el projecte d’habilitar a les Basses un parc familiar i de lleure centrat en els personatges dels Barrufets i abordar, al contrari, la recuperació immediata del parc començant per la instal·lació d’un càmping i un restaurant. Les previsions inicials eren treure a concurs l’adequació d’aquests serveis la primavera passada, de manera que ja acumulen mesos de retard. Fa tretze anys que les piscines de les Basses estan tancades i el parc s’ha anat degradant amb el temps.

El tribunal va resoldre que aquesta situació beneficiava l’actual concessionària i la Paeria va afirmar que ampliarien la informació i obririen un nou termini de presentació d’ofertes.

La Paeria reactiva el concurs per a la neteja de 220 edificis? L’ajuntament reactivarà aquesta setmana el concurs per al manteniment i la neteja de 220 edificis municipals, licitat per 22,3 milions, que va quedar frenat després que la patronal de professionals de neteja Aspel el portés al Tribunal de Contractes del Sector Públic al considerar que el plec de condicions no aportava prou informació. ? L’ajuntament reactivarà aquesta setmana el concurs per al manteniment i la neteja de 220 edificis municipals, licitat per 22,3 milions, que va quedar frenat després que la patronal de professionals de neteja Aspel el portés al Tribunal de Contractes del Sector Públic al considerar que el plec de condicions no aportava prou informació.

tracking