SEGRE

educació

Quatre escoles lleidatanes a la jornada dels Premis Baldiri Reixac

Hi participen Col·legi Episcopal i Escola Països Catalans de Lleida i les escoles Planells d’Artesa de Segre i Estel de Sant Guim de Freixenet

El cartell de la jornada

Quatre escoles lleidatanes a la jornada dels Premis Baldiri Reixac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Carulla convoca per aquest dissabte, 22 d’octubre, la V Jornada Premis Baldiri Reixac per valorar i compartir alguns dels treballs premiats en l’edició corresponent al curs 2015-2016.

La jornada es farà al Centre Cultural de Martorell al llarg del matí i comptarà amb la presència de Lluís Tarín, consultor d’estratègia i lideratge a Jesuïtes Educació, qui farà la conferència 'Com s’està transformant l’educació en les escoles de Jesuïtes Educació?'

La directora de la Fundació Carulla, Marta Esteve, inaugurarà la jornada, en la qual també hi participaran l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Núria Vallduriola.

Els objectius de la jornada són enfortir els lligams entre l’extensa xarxa que avui formen les escoles i els ensenyants que han participat en els premis al llarg d’aquests anys, donar visibilitat al treball dut a terme pels diferents centres, difondre el coneixement generat, conèixer i compartir experiències i bones pràctiques educatives i consolidar una escola compromesa amb el país, la seva llengua i la seva cultura.

Un total de 24 alumnes, 7 escoles i 3 mestres guanyadors dels 38 Premis Baldiri i Reixac presentaran els seus projectes aquest dissabte. A més, es presentarà una selecció de les experiències guanyadores d’entre els 65 alumnes, 12 centres i 3 professors guardonats.

De la demarcació de Lleida hi participen el Col·legi Episcopal, amb la ponència 'Projecte Epis TV'; l'Escola Països Catalans de Lleida, amb 'Un gegant, quina emoció! Anastasi, el nostre gegantó', l'Escola Els Planells d’Artesa de Segre, amb 'Projecte d'escola', i l'Escola Estel de Sant Guim de Freixenet, amb 'Mirant el cel de Sant Guim de Freixenet'.

tracking