SEGRE

UNIVERSITAT SEGURETAT

Gàbies per evitar el robatori de bicicletes al Rectorat

La UdL n’instal·larà sis al pàrquing com a prova pilot i s’ampliarà a d’altres campus si funciona || Després de queixes d’alumnes

Una bicicleta aparcada ahir a l’interior del Rectorat.

Una bicicleta aparcada ahir a l’interior del Rectorat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida instal·larà sis gàbies per guardar bicicletes al pàrquing del Rectorat, en una zona vigilada també per una càmera, per evitar robatoris. El vicerector de Campus, Jesús Avilla, va indicar que han optat per adaptar unes gàbies que ja tenien perquè puguin ser utilitzades amb el xip del carnet d’estudiant. Els que vulguin utilitzar-les ho han de comunicar a la UdL, que els activarà el xip per a aquest servei. Si funciona, en podrien instal·lar més en d’altres campus. Avilla va dir que descarten destinar un espai per guardar bicis a l’interior del Rectorat, com demanaven els alumnes. De fet, ahir hi havia una bici estacada en una escala amb un cartell que explica que no la deixen fora perquè “ens les roben”. Fa temps que l’Assemblea de Lletres reclama mesures a la UdL davant dels robatoris de bicicletes que s’ha produït en aquest campus, i també als d’Agrònoms, Medicina i Cappont. Avilla va assegurar que fa un temps van dur a terme una campanya d’informació sobre com lligar bé les bicics a les barres dels pàrquings.

D’altra banda, l’Assemblea de Lletres ha convocat per avui a les 20.00 una concentració a la plaça Víctor Siurana per reclamar abaixar les taxes.

tracking