SEGRE

SUCCESSOS

Mor una dona de 85 anys en l'incendi al seu habitatge a Lleida

Vivia sola i va morir per inhalació de fum

Mor una dona de 85 anys en l’incendi al seu habitatge a Lleida

Mor una dona de 85 anys en l’incendi al seu habitatge a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 85 anys ha mort aquesta matinada en un incendi que s’ha declarat al pis en el que vivia sola a la ciutat de Lleida.

Segons han informat us Bombers de la Generalitat, sobre les 03.15 hores d’avui, els bombers han rebut l’avís d’un incendi a l’avinguda de Madrid número 26 de Lleida i fins allà s’han mobilitzat tres vehicles d’aigua, el vehicle autoescala i tres dotacions de comandament.

En accedir al pis on s’ha originat l’incendi, l’onzena, han comprovat que el foc ja estava extingit i que l’incendi només ha cremat una habitació del pis, on hi havia un sofà calcinat i la resta de mobiliari afectat.

La inquilina de l’habitatge, una dona de 85 anys que vivia sola, ha estat trobat estesa al terra de l’habitació contigua i les causes de la mort encara no estan confirmades.

Els bombers han revisat tot l’edifici, un bloc de 13 plantes amb dos pisos per planta, i han certificat que l’estructura no ha quedat afectada, alhora que han obert la investigació per aclarir els fets.

En el succés, també han intervingut sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Lleida i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

tracking