SEGRE

carreteres

Front comú de Lleida i Osca per exigir millores a l'N-230 i l'agilització de l'A-14

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de càrrecs públics de les províncies de Lleida i Osca s'han reunit aquest divendres per exigir actuacions immediates al ministeri de Foment per millorar la mobilitat i la seguretat de la carretera N-230. Hi ha hagut representació tant dels ajuntaments, els consells comarcals, les dos cambres de comerç, el síndic d’Aran, Carlos Barrera, i els presidents de la diputació de Lleida i Osca, Joan Reñé i Miguel García, respectivament.

Per la N-230 hi passen cada dia de mitjana més de 4.600 vehicles, dels quals més de 550 són camions, que passen pel túnel de Vielha. Des de l'any 2010 denuncien prop de 400 accidents en aquesta carretera, 17 morts i més de 600 ferits. Per això demanen acabar amb els punts crítics amb un alt nivell de sinistralitat.

Exigeixen, entre d'altres, que s'agilitzin les obres de autovia A-14, que s'aprovin definitivament els trams de la variant d'Alfarràs, així com els estudis del vial entre Sopeira i la boca sud el túnel de Vielha. D'altra banda, demanen una reunió quan abans millor amb el Ministre de Foment i de cara al mes de gener preveuen culminar la creació de la comissió de seguiment.

Els presidents de la diputació de Lleida i Osca, Joan Reñé i Miguel García, respectivament, han estat entre els assistents de la reunió.

Front comú de Lleida i Osca per exigir millores a l'N-230 i l'agilització de l'A-14Òscar Mirón

La reunió ha tingut lloc a la Diputació de Lleida

Front comú de Lleida i Osca per exigir millores a l'N-230 i l'agilització de l'A-14Òscar Mirón

tracking