SEGRE

política municipal

La Paeria aprova la venda de 22 parcel·les de Torre Salses

Amb els vots a favor del PSC, Ciutadans i el PP

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria posarà a la venda 22 solars municipals ubicats a Torre Salses que formen part d'una sèrie de parcel·les repartides per tot el municipi que el consistori vol liquidar. El ple d'aquest divendres ha aprovat fer-ho amb els vots a favor del PSC, Ciutadans i el PP.

Els principals partits de l'oposició s'han mostrat contraris a licitar aquests terrenys, on hi veuen una font d'especulació. Des de l'equip de govern asseguren que no modifiquen els usos d'aquestes parcel·les ni la seva distribució.

El ple de la Paeria també s'ha centrat en gran part en la licitació de part de les brigades municipals. Des del govern del PSC s'aposta per modernitzar-les i tirar endavant la seva adjudicació per a l'any 2017. Alguns grups de l'oposició han expressat la seva disconformitat en externalitzar, afirmen, el 50 per cent del servei. S'ha aprovat també amb els vots a favor del PSC, Ciutadans i el PP.

El ple ha aprovat també la congelació de les tarifes del transport urbà d'Autobusos de Lleida.

La moció que ha presentat IPCENA per deixar d'utilitzar el glifosat en la jardineria municipal ha estat rebutjada, així com la de la CGT, que demanava acabar amb la formació financera als centres públics i apostar per aprenentatges més socials.

Al llarg de tot el ple, els regidors d'Esquerra Republicana han començat les seves intervencions amb la consigna "Carrers Franquistes no", mentre que membres de l'equip de govern han preferit fer-ho amb un Bon Nadal.

Un moment del ple d'aquest divendres.

La Paeria aprova la venda de 22 parcel·les municipals de Torre SalsesMagdalena Altisent

tracking