SEGRE

COMERÇ

La cadena lleidatana d'hamburgueseries La Capital obre el seu quart establiment

Els responsables de l’empresa lleidatana.

Els responsables de l’empresa lleidatana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cadena lleidatana d’hamburgueseries La Capital, nascuda fa poc més d’un any i mig amb un local a Lleida, acaba d’obrir ja el seu quart restaurant, aquest a Tarragona, i preveu prosseguir l’expansió el 2017. Durant l’últim any va iniciar el creixement amb un nou restaurant propi a la localitat barcelonina de Cornellà de Llobregat, que va ser obert l’1 juny, just quan es complia un any de l’estrena del primer local, situat en el número 1 de l’avinguda Estudi General.

Mesos després, va estrenar el seu primer establiment franquiciat al centre de Sòria, al qual s’ha sumat ara el local de Tarragona, situat també al centre de la ciutat, obert la setmana passada, concretament el dia 27 de desembre.

De cara al 2017, van explicar els creadors de la marca, Fidel Andreu Perpiñá i Xavi Larrull, La Capital té previst inaugurar entre dos i quatre restaurant més, tots a la província de Barcelona, així com posar en marxa un nou centre de producció i logística que faciliti l’expansió d’aquest format. El concepte d’aquesta cadena es basa “en una fusió entre disseny i restauració” i els seus locals aposten per espais decorats amb un ambient despreocupat i per unes hamburgueses fetes amb productes de proximitat i amb originals presentacions.

tracking