SEGRE

EDUCACIÓ PREINSCRIPCIÓ

Ensenyament estudiarà els casos d’alumnes de Balàfia a La Mitjana

Els pares demanen concreció i aplicar-ho als dos cursos vinents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ensenyament ha anunciat a l’associació de pares de l’escola La Mitjana que estudiarà una solució particular de cara a la preinscripció a Secundària per al curs 2017-18 d’un grup de pares veïns de Balàfia. “Els serveis territorials es comprometen a estudiar per al procés de preinscripció i matrícula del curs 2017-18 els supòsits dels alumnes de l’escola La Mitjana amb les famílies domiciliades al barri de Balàfia”, assegura la conselleria en una carta firmada pel delegat a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i dirigida a l’AMPA del centre.

En el seu dia, aquest grup de pares, una trentena aproximadament de dos cursos consecutius, van haver d’inscriure’s en aquest centre, situat a Pardinyes, per falta de places a Balàfia, però amb el compromís que es tindria en compte el seu cas en el futur. Ara, els pares reclamen a Ensenyament que concreti quin serà el tractament que donarà en aquests casos i que ampliï la situació també a la preinscripció del curs 2018-19, en el qual també hi ha nens afectats.

Els afectats assenyalen que van haver d’inscriure’s en aquesta escola i ara no volen ser perjudicats

En cas que no fos així, temen que puguin quedar-se sense plaça en algun dels dos instituts que tenen assignats els alumnes d’aquesta escola: La Mitjana (amb el qual comparteixen edifici) i el Josep Lladonosa. El motiu és que en cas d’empat en el procés de preinscripció, no comptarien amb punts per residència al barri, fet que deixaria aquestes famílies en situació desavantatjosa. La preinscripció s’inicia el mes de març i les famílies volen acordar abans com es valoraran els casos.

L’associació de pares ha convocat per al dilluns 23 un acte informatiu al centre amb l’objectiu d’informar les famílies afectades sobre aquesta problemàtica i acordar els passos a seguir.

tracking