SEGRE

EDUCACIÓ INNOVACIÓ

Inici dels debats per a un nou model educatiu

Dins del projecte ‘Ara és demà’

El primer d’aquest cicle de debats va tenir lloc ahir a Barcelona.

El primer d’aquest cicle de debats va tenir lloc ahir a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CosmoCaixa de Barcelona va acollir ahir l’inici dels debats participatius de la iniciativa Ara és demà sobre el futur de l’educació, impulsada pel Consell Escolar de Catalunya, amb participació de docents, associacions de pares, centres educatius, administracions, agents socials i institucions dedicades al lleure educatiu.

La jornada va incloure la presentació de ponències sobre alguns dels canvis proposats, com l’ampliació de l’educació obligatòria fins als divuit anys, així com la presentació d’experiències exitoses d’altres països, com Estònia, que està en tercer lloc a la classificació mundial de l’informe PISA. “Volem que tothom arribi als objectius i millorar l’aprenentatge perquè els nostres alumnes tinguin bones oportunitats de creixement personal i col·lectiu. Però la manera d’arribar-hi serà donar suport en funció de les necessitats i el projecte educatiu acordat a cada centre”, va ressaltar la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz.

Jesús Moral, secretari del Consell Escolar de Catalunya, va destacar que es farà arribar aquest debat a tots els centres educatius, tant públics com concertats.

tracking