SEGRE

SUCCESSOS

Un conductor envesteix dos vianants a Lleida, n'agredeix un i fuig

El transeünt agredit li havia recriminat l’atropellament |

Vista del lloc on van ocórrer els fets diumenge a la tarda.

Vista del lloc on van ocórrer els fets diumenge a la tarda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor sense carnet va ser denunciat diumenge per la Guàrdia Urbana per haver atropellat suposadament dos vianants i agredir-ne un abans de fugir del lloc. Els fets van tenir lloc a dos quarts de cinc de la tarda a l’avinguda Alcalde Porqueres, a l’altura del carrer Alfred Perenya, quan la Policia Local va rebre un avís d’un atropellament i fuga del vehicle. Una vegada al lloc, els agents van auxiliar les víctimes, dos homes que van patir ferides lleus i van ser atesos pels serveis sanitaris. Un d’ells va explicar que havia recriminat al conductor l’acció i que aquest havia baixat del vehicle per agredir-lo. Tot seguit, va abandonar el lloc a bord del cotxe, colpejant dos turismes més que estaven estacionats.

Paral·lelament, una altra patrulla va localitzar el conductor que s’havia donat a la fuga al carrer Alfred Perenya, a l’altura del carrer Paer Casanovas. L’infractor va admetre haver agredit el vianant atropellat i que havia fugit del lloc al no disposar de carnet de conduir. Es tracta d’un home de 34 anys de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. Davant dels fets, va ser denunciat per la via administrativa al conduir un turisme sense haver obtingut l’autorització tipus B. Els agents de la Urbana també van iniciar les diligències penals corresponents contra ell per conducció temerària i per lesions.

Els dos homes que van ser atropellats van ser atesos pels sanitaris allloc de l’accident

El novembre de l’any passat, la Urbana va denunciar penalment un altre conductor al veure’s implicat en un accident i agredir l’altre conductor implicat en el sinistre, que va ocórrer a l’avinguda del Segre.

La baralla també va tenir lloc a primera hora de la tarda a la rotonda que enllaça amb el pont de Príncep de Viana. Un dels xòfers va donar un cop de puny a l’altre a l’embolicar-se en una discussió després d’haver col·lidit i l’agressor va donar positiu en el test d’alcoholèmia i va superar els 0,60 mg/l, per la qual cosa va ser denunciat per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Una conductora èbria insulta urbans mentre la multaven

Una conductora èbria de 60 anys va ser denunciada dissabte a la matinada per insultar agents de la Guàrdia Urbana que procedien a multar el seu copilot després d’enxampar-lo orinant al costat del vehicle. Una patrulla va observar com un turisme marca Mercedes es parava a la rotonda del carrer Bisbe Ruano amb Torres de Sanui i un passatger en sortia per fer les seues necessitats en ple carrer. Quan procedien a identificar l’individu per multar-lo, la conductora del cotxe, una dona de 60 anys, va baixar-ne per insultar els agents. La conductora va donar positiu en el test d’alcoholèmia, amb una taxa de 0,51 mg/l, i també va ser denunciada per aparcar en zona prohibida. El passatger, de 66 anys, va ser denunciat per fer les seues necessitats fisiològiques a la via pública.

tracking