SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Promoció de Lleida en una fira de Londres

Congrés per abordar com es pot atreure turisme d’aventura procedent del Regne Unit al Pirineu lleidatà

Visita de Joan Reñé a la fira turística de Londres.

Visita de Joan Reñé a la fira turística de Londres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, l’Agència Catalana de Turisme i l’Associació de Turoperadors Independents Britànics van acordar dissabte passat a la fira Adventure Travel Show de Londres la celebració d’una jornada formativa a Lleida on s’abordarà com es pot atreure turisme d’aventura procedent del Regne Unit. Se celebrarà aquesta primavera i es preveu comptar amb la presència del màxim responsable de l’Associació de Turoperadors Independents Britànics (AITO), Dereck Moore, en representació d’aquesta entitat que aglutina més de cent quaranta turoperadors associats.

L’acord és fruit de la reunió de treball que el Patronat de Turisme ha mantingut amb el Centre de Promoció Turística de Catalunya a Londres, que dirigeix Vicenç Capdevila. Així mateix, i en el marc de la fira, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va assistir a la presentació de l’oferta turística que l’Agència Catalana de Turisme va oferir de Catalunya i en la qual va intervenir, al seu torn, el director del Centre de Promoció Turística, Vicenç Capdevila, i l’alpinista i empresària fundadora de la firma Kabi amb seu a la Val d’Aran, Edurne Pasabán, que va explicar als assistents la potència del Pirineu de Lleida, així com la seua oferta pel que fa a aquest sector de l’esport d’aventura.

A la fira Travel Show Londres és present el Patronat de Turisme de Lleida per promocionar els esports d’aventura al mercat anglès. En termes generals, s’ha de recordar que Catalunya va rebre l’any passat 1,8 milions de turistes procedents del Regne Unit.

Val a recordar que, segons les dades del Patronat de Turisme de Lleida, el 2015 el turisme d’aventura va créixer a Lleida un 15%. Els visitants d’altres països, a més, van representar un 18% del total de persones que han visitat Lleida.

tracking