SEGRE

SUCCESSOS

Greu al caure pel forat d'un ascensor a la Bordeta

Un home de 58 anys en cadira de rodes que va patir múltiples fractures || Es va precipitar des d’uns dos metres d’altura

L’accident es va produir en una casa del carrer Castelldans.

L’accident es va produir en una casa del carrer Castelldans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 58 anys en cadira de rodes va resultar greument ferit ahir a primera hora de la tarda al precipitar-se al buit pel forat d’una plataforma elevadora en una casa de la Bordeta. El succés va tenir lloc per causes desconegudes passades les 15.00 hores en un habitatge unifamiliar situat al número 4 del carrer Castelldans. El ferit va caure des d’una altura d’uns dos metres del forat on està col·locada la plataforma i que utilitza a causa de la mobilitat reduïda, per la qual cosa va patir fractures múltiples en extremitats i la resta del cos.

El Servei d’Emergències Mèdiques va activar dos ambulàncies i fins a la vivenda també van acudir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. Els sanitaris, amb l’ajuda dels bombers, van rescatar el ferit després de la caiguda accidental. La maniobra es va fer amb summa precaució per evitar que s’agreugessin les lesions que s’havia fet. Una ambulància el va evacuar a l’hospital Arnau de Vilanova després que poguessin estabilitzar-lo i practicar-li les primeres cures in situ.

Els sanitaris van comptar amb l’ajuda dels Bombers i la Urbana per poder rescatar el ferit

L’home va ingressar a Urgències. El pronòstic era greu amb politraumatismes, segons van informar des del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Val a recordar que un operari va resultar ferit greu dilluns a Soses al precitipitarse d’una altura de tres metres. L’accident laboral va tenir lloc a la plaça Montull d’aquesta localitat del Segrià i la víctima treballava a les obres de condicionament de la nova plaça. El treballador, de 42 anys, estava retirant les planxes metàl·liques que s’hi havien instal·lat per tapar unes fosses quan una va cedir i es va precipitar a l’interior.

Per la seua banda, dimarts de la setmana passat un operari de Puigcerdà de 52 anys va resultar ferit greu a Bellver de Cerdanya al caure des d’una escala a una altura d’uns dos metres quan treballava a l’edifici de l’antic escorxador municipal. Després de ser estabilitzat, es va decidir evacuar-lo en helicòpter a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

tracking