SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Mor un home de 53 anys al caure amb la moto i xocar contra un mur al parc de les Basses d'Alpicat

La víctima, que pel que sembla anava sense casc, celebrava una festa familiar i va perdre el control del vehicle

L’accident va tenir lloc en aquest mur proper a l’entrada i a la zona de barbacoes del parc.

L’accident va tenir lloc en aquest mur proper a l’entrada i a la zona de barbacoes del parc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 53 anys, Marcel Liviu Hirit, va morir ahir al voltant de les cinc de la tarda a l’interior del parc de les Basses com a conseqüència d’un accident de moto. La víctima va perdre el control del vehicle que conduïa dins del recinte i es va colpejar el cap contra un mur, segons van informar fonts municipals. Les mateixes fonts van explicar que l’home mort, d’origen romanès, estava passant el dia amb la família a la zona de pícnic, on celebraven una festa familiar amb una quinzena de persones.

Després del dinar, l’home va pujar a la moto, una Suzuki Intruder pel que sembla propietat d’un familiar, sense posar-se el casc i va fer alguns tombs per la zona, fins que el vehicle va derrapar i el conductor va caure amb la mala fortuna de colpejar-se el cap contra el mur que separa la zona de pícnic d’un camí exterior. Marcel Liviu va perdre la vida pràcticament a l’acte. Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i el SEM van anar al lloc, però els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida de la víctima. L’equip d’atestats de la Urbana es va encarregar de la investigació de l’accident.

L’àrea de pícnic és l’única part de l’antic parc de les Basses d’Alpicat que segueix en actiu des que van tancar les piscines fa més d’una dècada. Malgrat que també està deteriorada, durant els caps de setmana acostuma a haver-hi famílies que hi van per passar el dia.

La Paeria està redactant el pla urbanístic que servirà com a base per licitar l’habilitació d’un càmping i un restaurant per recuperar el parc.

Ferit al bolcar amb un tractor carregat de terra a Camarasa Un veí de Camarasa va patir ferides lleus ahir en un accident de tractor a Camarasa. Segons els Bombers, el tractor, que portava un remolc carregat amb sorra, va bolcar per causes que es desconeixen a les 10.20 hores a la carretera de Camarasa a Cubells. D’altra banda, un veí de Bellpuig de 31 anys també va patir ferides de caràcter lleu al bolcar el Seat Ibiza que conduïa a la plaça Ramon Folch. Segons els Bombers, el cotxe va xocar contra dos turismes estacionats i posteriorment va bolcar. El conductor va ser traslladat al CAP de Bellpuig.

tracking