SEGRE

Detinguda a Lleida acusada de falsificar documents de compravenda de vehicles

Els Mossos d’Esquadra van trobar el segell de Trànsit falsificat en expedients d’un concessionari de la capital del Segrià

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts una veïna de Lleida de 45 anys acusada de falsificar el segell de Trànsit en documents de compravenda de vehicles.

Segons ha explicat aquest divendres la policia, la dona era l'encarregada de tramitar els papers de les operacions que es feien en un concessionari de la capital del Segrià. Els agents van localitzar nou expedients on s'havia falsificat el segell d'entrada de documents de la Prefectura de la Direcció General de Trànsit (DGT) de Lleida per compulsar les fotocòpies dels documents d'identitat (DNI) que facilitaven els compradors.

L'alerta va arribar el 24 de febrer des de la mateixa Prefectura de Trànsit en tenir sospites d'un presumpte frau i el grup de recerca i documentació de l'àrea de Trànsit dels Mossos va comprovar els fets.

La dona està acusada d'un delicte de falsificació de document públic i després de declarar davant dels Mossos va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking