SEGRE

successos

Ferit un nen de 13 anys en un atropellament a Cappont

Quan creuava un pas de vianants

Una patrulla de la Guàrdia Urbana al lloc dels fets.

Ferit un nen de 13 anys en un atropellament a CappontÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de tretze anys va resultar ahir ferit de caràcter menys greu en un atropellament al barri de Cappont. Segons van informar a aquest diari fonts de la Guàrdia Urbana, els fets van tenir lloc poc després de les sis de la tarda al carrer Doctor Za· menhof, a l’altura de Riu Ebre.

El menor creuava un pas de vianants quan un cotxe el va atropellar. Fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles de la Policia Local, a més d’una uni· tat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del succés, encara que finalment no va ser necessari que es desplacés cap dotació.

Per la seua banda, els professionals sanitaris del SEM van atendre el nen de les ferides que presentava arran del xoc, tot i que al final van decidir traslladar-lo en ambulància fins a l’hospital Arnau de Vilanova, on va quedar en observació a l’espera que els metges li practiquessin les proves corresponents. Al seu torn, els agents de la Guàrdia Urbana que es van desplaçar fins al lloc dels fets van prendre declaració als testimonis de l’accident per obrir una investigació i poder aclarir el que va succeir.

tracking