SEGRE

TRIBUNALS CONFLICTES

Li exigeixen 21.600 euros al col·locar claus en un camí per punxar rodes

Un matrimoni està acusat d’un delicte continuat de danys contra el seu veí en una partida de l’Horta || L’afectat va patir una trentena de punxades en un any

Moment en què l’acusat col·loca els claus al camí que comparteix amb l’afectat.

Moment en què l’acusat col·loca els claus al camí que comparteix amb l’afectat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un matrimoni de l’Horta de Lleida està acusat d’un delicte continuat de danys per col·locar claus en un camí davant el seu habitatge per perjudicar l’empresa veïna, fet pel qual els demanen una multa de més de 21.000 euros. Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, el denunciant, representat per l’advocat Enric Rubio, té una empresa limítrofa a l’habitatge dels acusats i per accedir a la seua propietat ha de fer ús d’un camí municipal que passa per la finca del matrimoni.

Segons la Fiscalia, els acusats “previ acord i aprofitant idèntica ocasió i mediant ànim de menyscabar la propietat aliena”, entre gener del 2014 i octubre del 2015 van col·locar claus al camí aconseguint que al passar els vehicles de l’empresa del denunciant patissin punxades a les rodes. En un any, els afectats van arribar a acumular una trentena de factures que ascendeixen a més de 3.800 euros.

En aquests danys s’inclouen també els causats a la moto d’un particular, que a punt va estar de tenir una caiguda després de la punxada, i dos treballadors de l’empresa del denunciant.

El Ministeri Públic acusa el matrimoni, de 72 anys, d’un delicte continuat de danys, per la qual cosa demana que se’ls imposi una multa que ascendeix a 10.800 euros, a més d’indemnitzar les víctimes amb 3.800 euros pels danys causats.

L’acusació particular, exercida pel veí dels acusats, eleva la petició a una multa de 21.600 euros. Els acusats operaven sempre de la mateixa forma: col·locaven una furgoneta i diversos obstacles al camí, obligant els vehicles a passar per un punt concret. El matrimoni s’alternava, mentre un col·locava els claus o les agulles hipodèrmiques (la punxada del qual desinflava les rodes amb més rapidesa) a terra, l’altre feia tasques de vigilància. Fart de veure com se li punxaven les rodes dels seus vehicles, el denunciant va decidir gravar-lo en vídeo. Les imatges van captar l’acció dels acusats. Aquestes accions van cessar quan es va presentar la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. Les diligències les ha dut a terme el jutjat d’Instrucció 4 i estan pendents d’assenyalar la data del judici.

tracking