SEGRE

URBANISME PROJECTES

Postius culpa el PSC de no trobar inversor per a les Basses

Recreació virtual del parc dedicat als Barrufets que havia d’acollir les Basses.

Recreació virtual del parc dedicat als Barrufets que havia d’acollir les Basses.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup municipal del PDeCAT i Unió, Toni Postius, va considerar ahir que “la responsabilitat de trobar un inversor per fer possible el projecte del parc temàtic dels Barrufets a les Basses era de l’equip de govern”. D’aquesta manera, va rebutjar les acusacions de l’alcalde, Àngel Ros, que va culpar el PDeCAT de “posar pals a les rodes” al projecte, que ja mai es farà a l’haver caducat els drets a finals de l’any passat, tal com va avançar ahir aquest diari. Postius va recordar que “PSC i CIU van arribar a un acord el 23 d’octubre del 2015 per desbloquejar la remodelació de les Basses gairebé un any després de la presentació de la idea inicial i davant de la falta d’inversor per impulsar-la”.

Llavors, es va decidir “aparcar el parc temàtic a l’espera d’un inversor que aportés els 30 milions necessaris”, va remarcar, i va afegir que el mateix Ros va dir que, mentrestant, es podria avançar en la construcció del càmping, la renovació de la zona esportiva i la reparació del parc urbà. Postius va recalcar que “durant aquest temps l’equip de govern no ha sigut capaç de trobar el finançament requerit per desenvolupar el parc temàtic dels Barrufets, ni ha desencallat tampoc la resta de zones d’un parc que fa més de vint anys que s’està degradant”.

D’altra banda, el grup del PDeCAT i Unió reclama la reparació de desperfectes que denuncien els veïns del barri de Noguerola, especialment les pilones del carrer Vila Antònia, així com un increment de la neteja i el manteniment de la zona.

tracking