SEGRE

EMERGÈNCIES

Espectacular desplegament per un incendi a un local de l'Eix

El foc es va originar en una paperera

L’incident, que va tenir lloc al carrer Alcalde Costa, va despertar molta expectació entre els vianants.

L’incident, que va tenir lloc al carrer Alcalde Costa, va despertar molta expectació entre els vianants.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi en un establiment de l’Eix Comercial va causar ahir un important desplegament dels serveis d’emergències, encara que finalment va quedar en un ensurt. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les cinc de la tarda, quan el propietari d’una botiga d’electrodomèstics del carrer Alcalde Costa els va alertar per una gran fumarada al local. En el moment de l’incendi, l’establiment estava tancat al públic i va ser l’amo qui, a l’obrir les portes, es va adonar del fum que sortia d’una paperera.

Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers, així com patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. Després de fer les tasques de ventilació, els efectius es van retirar, ja que el petit incendi no va causar danys materials ni a l’interior de l’establiment ni als immobles propers. Tampoc es va haver de desallotjar cap veí ni es van tallar els accessos, al ser un carrer per a vianants.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat van treballar per un despreniment en una cornisa de la plaça Sant Joan que va afectar la façana d’una botiga de telefonia, també sense causar danys.

tracking