SEGRE

COMERÇ OBERTURES

Decathlon obrirà una nova botiga a la plaça Sant Joan

De l’ensenya City, per a locals cèntrics, i de 200 m² de superfície

Vista del local, ubicat a la cantonada amb el carrer Saragossa.

Vista del local, ubicat a la cantonada amb el carrer Saragossa.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La multinacional francesa Decathlon obrirà una segona botiga a Lleida a l’Eix Comercial. Es tractarà d’un local del format Decathlon City, que busca ubicacions urbanes cèntriques de mida molt més reduïda que les grans superfícies habituals, com la de Copa d’Or, amb un assortiment també més limitat i que potencia la recollida de paquets comprats online.

S’ubicarà al número 26 de la plaça Sant Joan, a la cantonada amb el carrer Saragossa, un local situat just al costat de la botiga de la cadena Sfera i que estava buit des que va tancar la sucursal de Barclays fa anys.

Aquesta operació l’ha gestionat l’agència lleidatana Mrc Group. L’establiment compta amb dos-cents metres quadrats per planta (la superior es dedicarà a magatzem) i ja està en obres, encara que la cadena no va confirmar quan preveu l’obertura. Tot apunta que serà abans d’aquest estiu. Decathlon es troba en plena expansió d’aquest format a Espanya, que ja compta amb més de trenta botigues. L’arribada de la cadena a aquest cèntric punt de l’Eix servirà també per consolidar l’atractiu de la principal zona comercial de la ciutat.

D’altra banda, segueixen les obres de rehabilitació del local del carrer Major que ocupava la cadena d’electrodomèstics Miró. La façana que dóna al carrer Major l’ocuparà un local de Druni Perfumerías, mentre que a la que dóna a Blondel s’obrirà una altra botiga de la cadena Party Fiesta, especialitzada en la venda de disfresses. Una altra novetat a l’Eix Comercial és l’ampliació de la botiga d’Inside que duplica la superfície a l’ocupar el local que va deixar la cadena de sabateries Ferreres, d’Igualada.

La cadena danesa JYSK estrena dissabte un local a Copa d’Or  La cadena danesa de botigues de mobiliari, decoració i articles per a la llar JYSK obrirà el seu primer local a Lleida aquest dissabte. Ocuparà un local de nova construcció situat a Copa d’Or, a l’avinguda Miquel Batllori, al costat de l’establiment McDonald’s. Està instal·lat en una nau de nova construcció de 1.800 metres quadrats, en la qual també s’ultima l’obertura d’una altra botiga, de la cadena valenciana de roba i material esportiu Sprinter. Aquest local obrirà també en breu, tot i que després que el de JYSK. Aquesta zona viu una gran expansió del sector comercial i de restauració, ja que al costat hi ha les botigues de Media Markt i Mercadona i els restaurants Viena i McDonald’s. A més, Leroy Merlin vol obrir en un solar contigu. Més informació

tracking