SEGRE

L'entitat propietària del solar annex a la Llotja demana llicència per construir les dos torres

Els edificis tindran 20 plantes i acolliran entre 120 i 200 pisos

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat bancària BBVA, propietària del solar annex a la Llotja de Lleida, ha demanat aquest dimecres llicència per construir les dos torres previstes. Els dos edificis tindran 20 plantes d’altura i el projecte preveu que acullin entre 120 i 200 pisos.

Les obres de les dos torres, que compten amb una inversió de 20 milions d'euros, duraran tres anys i suposaran la creació de 500 llocs de treball.

El projecte presentat aquest dimecres té petites variacions sobre l’inicial, que data de fa 8 anys, sobretot pel que fa a l’orientació de les dues torres. La superfície construïda serà de 27.000 metres quadrats d’habitatges, més 9.000 d’aparcament, amb un disseny modern que unirà el riu amb la zona pública al voltant de la Llotja.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presentat el projecte constructiu acompanyat pels arquitectes Patxi Mangano, Ramon Sanabria i Ramon Maria Puig, que asseguren que servirà per acabar d’urbanitzar aquesta zona que havia quedat aturada al barri de Pardinyes.

El projecte es presentarà ara al Centre de Negocis i Conveccions i posteriorment una comissió tècnica el validarà per atorgar la llicencia d’obres que haurien de començar en el termini màxim d’un any.

torres

torres2

tracking