SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Greu al sortir de la via a Preixens i es crema una furgoneta prop de Lleida

Un jove de 29 anys va perdre el control del vehicle a l’LV-3024 || Cinc persones més van patir danys al bolcar un cotxe a la C-14 a Artesa de Segre

Vista de la furgoneta mentre es cremava al mig de la carretera LP-9221 a Torre-serona.

Vista de la furgoneta mentre es cremava al mig de la carretera LP-9221 a Torre-serona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 29 anys va resultar ahir ferit greu al perdre el control del vehicle i patir una sortida de via a Preixens. L’accident va tenir lloc sobre les set de la tarda a la carretera LV-3024, que uneix el municipi de la Noguera amb la C-14. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i el SEM, que van traslladar el conductor del vehicle en estat greu a l’Arnau de Vilanova. A causa de l’accident, la carretera va estar tallada i el trànsit es va desviar per la C-14.

D’altra banda, l’incendi d’una furgoneta va causar ahir al matí un col·lapse i expectació en una de les sortides de Lleida. El succés va tenir lloc poc després de dos quarts de dotze, quan una furgoneta que circulava per la carretera LP-9221, al quilòmetre 3, al terme municipal de Torre-serona, va començar a cremar per causes que es desconeixen.

Un dels ferits en l’accident d’Artesa de Segre va ser traslladat en helicòpter a l’Arnau de Vilanova

Al vehicle viatjaven cinc persones, de Barcelona i Girona, que emprenien un viatge de Setmana Santa. Al veure sortir les flames, al principi, per la part baixa del vehicle, els ocupants van intentar treure de l’interior tots els efectes personals que van poder. També van presenciar alarmats que les rodes havien explotat. Els Bombers van rebre l’avís a les 11.40 hores i fins al lloc es van traslladar dos dotacions. Diversos conductors van parar al lloc per auxiliar els ocupants de la furgoneta, que no van patir cap dany.

D’altra banda, un cotxe va bolcar a la C-14 a Artesa de Segre i va causar retencions durant més d’una hora. L’accident va tenir lloc a les 15.30 hores, quan el cotxe va patir una sortida de via i va bolcar. Hi va haver cinc ferits i tres d’aquests, de 31 anys, van rebre l’alta al mateix lloc. Mentrestant, un helicòpter medicalitzat va traslladar a l’Arnau un altre, de 29 anys, en estat menys greu. També va ser evacuada una noia de 23 anys en el mateix estat. La carretera va quedar tallada fins a les cinc de la tarda.

tracking