SEGRE

SUCCESSOS

Un foc destrueix l'interior d'un restaurant abandonat a Lleida

Les flames es van declarar a la matinada i van cremar mobiliari i instal·lació elèctrica || Sospiten que hi podria haver okupes, encara que no van trobar-hi ningú

Imatge de la façana de l’antic Cal Peret, amb pintades i visiblement afectada pel fum.

Imatge de la façana de l’antic Cal Peret, amb pintades i visiblement afectada pel fum.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar aquest diumenge a la matinada un incendi en un restaurant abandonat de Balàfia, Cal Peret, ubicat a l’avinguda Alcalde Porqueres. Les flames van destruir tot l’interior de l’immoble, on se sospita que hi podria haver okupes, encara que no es va trobar ningú a l’interior i no hi va haver ferits en l’incident.

Els Bombers van rebre l’avís de l’incendi a les 3.30 hores. Vuit dotacions es van desplaçar al lloc per apagar les flames, que van cremar taules, cadires, mobiliari i part de la instal·lació elèctrica. A les 4.00 hores els Bombers van donar l’incendi per controlat, però van treballar fins a les 6.00 hores per remullar l’edifici i evitar que el foc pogués revifar-se.

Els Bombers van donar per controlat l’incendi en una hora, però van treballar fins a les sis remullant

Fonts de la Guàrdia Urbana van explicar que sospiten que hi podria haver persones okupant aquest edifici abandonat, malgrat que no van trobar ningú a l’interior durant les tasques d’extinció del foc.

Cal Peret era un dels restaurants insígnia de Lleida, amb més d’un quart de segle d’història a l’esquena. Antigament, estava ubicat al Segon Passeig de Ronda, fins que es va traslladar a la carretera de Vielha, just als afores de Balàfia, en un xalet de planta baixa amb un primer pis. Ja feia temps que havia tancat.

D’altra banda, els Bombers van sufocar aquest diumenge un incendi d’un tractor a Arbeca. Els fets van ocórrer poc després de dos quarts de dos del migdia en un camp proper a la carretera de Belianes, quan per causes que es desconeixen va cremar el motor del vehicle. Dos dotacions dels Bombers van acudir al lloc i van controlar les flames en pocs minuts. No es van haver de lamentar danys personals. Finalment, els Bombers van apagar un incendi de matolls que es va declarar a les Borges Blanques minuts abans de les cinc de la tarda.

tracking