SEGRE

LLEURE EQUIPAMENTS

Llum verda de la Paeria a l'obertura de la discoteca de Gardeny demà a la nit

Valida la documentació que va requerir als concessionaris sobre mesures de seguretat i emissions de so || Biloba també obrirà al maig, però afirma que encara no ha rebut resposta del consistori

La discoteca The Hill obrirà temporada demà a la mitjanit amb una festa.

La discoteca The Hill obrirà temporada demà a la mitjanit amb una festa.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha donat llum verda a la discoteca de Gardeny, The Hill, perquè iniciï la temporada la mitjanit de demà diumenge, a l’haver certificat tota la documentació que va requerir als concessionaris, Ágora del Este, i que aquests van aportar. El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa va confirmar que The Hill podrà obrir, tot i que encara no està clara quina administració (el consistori o la Generalitat) ha d’homologar el pla d’autoprotecció del local. Larrosa va indicar que Ágora del Este va presentar un recurs a la Paeria respecte a aquest pla i, alhora, ha tornat a presentar-lo a la Generalitat. En tot cas, aquesta qüestió no serà un impediment perquè The Hill obri la nit del diumenge 30, aprofitant que el dilluns 1 de maig és festiu.

De fet, des de fa dies tenen programada una festa que han batejat com a Pre-Opening Party. Així mateix, han previst una inauguració oficial per al cap de setmana següent, encara que es podria avançar fins i tot a dijous amb una festa d’estudiants.

La discoteca The Hill ha programat per a la mitjanit de demà una Pre-Opening Party

Un portaveu de The Hill va destacar que van aportar a l’ajuntament tota la documentació que els va requerir relativa a mesures de seguretat i assegurances vigents, així com mesuraments de so tant a l’interior de la discoteca com a l’exterior. Va afegir que la Paeria la va validar i els va autoritzar a obrir, va incidir que el contracte de concessió i la llicència concedida l’any passat ja els permetia obrir l’1 de maig.

Així mateix, va confiar que consistori i Generalitat es posin d’acord com més aviat millor sobre qui ha d’homologar el pla d’autoprotecció per evitar haver d’arribar als tribunals.

L’altra discoteca d’estiu de la capital, Biloba, ubicada al polígon NeoParc, també té previst obrir al mes de maig, segurament el cap de setmana següent al de les Festes de Maig.

La Paeria va requerir als seus titulars que presentessin documentació, igual que als concessionaris de The Hill, però asseguren que de moment no han rebut cap comunicació municipal sobre això. Un portaveu de Biloba va afirmar que estan subordinats als tècnics i va insistir també que les mesures de seguretat previstes en el pla d’autoprotecció vigeixen i que el pla està presentat.

Aquesta discoteca té un altre conflicte obert amb la Generalitat, que va presentar un contenciós administratiu al considerar que està situada massa a prop dels dipòsits de combustible de l’empresa CLH.

tracking