SEGRE

EQUIPAMENTS

Alumnes 'amuntegats' al menjador del Frederic Godàs

Els pares afirmen que hi ha fins a 150 nens en un espai de 140 metres quadrats || Demanen una ampliació i cuina pròpia

Alumnes del col·legi Frederic Godàs, ahir al menjador escolar.

Alumnes del col·legi Frederic Godàs, ahir al menjador escolar.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a cent cinquanta alumnes en cent quaranta metres quadrats. Aquesta és la situació en la qual es troben els estudiants del col·legi Frederic Godàs de Cappont que es queden a dinar al centre, segons l’associació de mares i pares d’alumnes.

Les famílies i la direcció de l’escola consideren que si s’ampliés la capacitat del menjador escolar “augmentaria proporcionalment la capacitat del servei que es dóna” i plantegen també la necessitat de disposar de cuina pròpia. Apunten que, d’aquesta manera, millorarien tant les condicions de confort com l’espai personal i de treball dels encarregats del menjador. Afirmen també que l’horari escolar limita la distribució d’alumnes en més torns.

Així mateix, recorden que el 2006, quan Ensenyament va construir un edifici per a educació infantil al Frederic Godàs, ja van sol·licitar una ampliació del menjador. L’Ampa assegura que llavors el departament va argumentar que no es podia abordar una ampliació fins que tingués disponibilitat econòmica.

El director territorial d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, va indicar que han rebut una petició d’ampliació del menjador, però va dir que de moment no està prevista.

tracking