SEGRE

PROTESTES

Alumnes reafirmen el boicot a empreses a la UdL que Fiscalia investiga

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La coordinadora d’assemblees estudiantils de la Universitat de Lleida va defensar aquest dimecres l’actuació dels estudiants que van irrompre el passat 3 de maig a la sala d’actes de la universitat per boicotejar un acte per promoure la relació entre universitat i empresa. “Critiquem la contínua mercantilització i privatització constant de la universitat pública, ens sembla infame que es facin aquest tipus d’actes i considerem que la protesta va ser del tot legítima”, va assegurar Adrià Cluet, un dels portaveus d’aquest col·lectiu.

Els estudiants es van mostrar sorpresos per la ràpida actuació de la Fiscalia, que ha obert diligències contra els vuit joves que van boicotejar l’acte i van impedir que es portés a terme. Consideren que després de la seua actuació hi pot haver influències polítiques i asseguren que seguiran amb les protestes. “Continuarem lluitant contra aquestes actuacions malgrat la repressió”, va afirmar Cluet.

Els estudiants responsabilitzen directament el rector, Roberto Fernández, del que veuen com una “creixent mercantilització” i a més van carregar contra el ponent convidat el passat dia 3, el president de la Fundació Telefónica, Luis Solana.

Una trentena d’estudiants es van concentrar ahir.

Una trentena d’estudiants es van concentrar ahir.ÒSCAR MIRÓN

tracking