SEGRE

L'Audiència ratifica la multa a Hasél per una cançó contra Ros

El raper ha de pagar 530 euros per un delicte lleu de respecte a l’autoritat

Els fets seran jutjats a l’Audiència de Lleida.

Els fets seran jutjats a l’Audiència de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha ratificat la sentència del jutjat penal número 3 que va condemnar els rapers Pablo Hasél i Ciniko com a autors d’un delicte lleu de falta de respecte a l’autoritat per la cançó 'Menti-ros' que va dedicar a l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros. El tribunal els imposa el pagament de sengles multes de 540 euros a raó de sis euros diaris durant tres mesos.

Els rapers van publicar a Youtube el desembre de 2014 la cançó, la lletra de la qual contenia frases com “Àngel malparit, et mereixes un tret, t’apunyalaré, t’arrancaré la pell a tires”.

Els dos acusats van al·legar que era una cançó protesta i una sàtira, i que en cap cas no li volien causar mal. En canvi, l’alcalde, que va declarar com a testimoni, va explicar que es va sentir amenaçat i tenia preocupació pel que li pogués passar a la seua família.

La Fiscalia va sol·licitar per als acusats una pena d’un any i tres mesos de presó per un delicte d’amenaces i, subsidiàriament, al pagament de 1.800 euros de multa per un delicte lleu de falta de respecte a l’autoritat. La defensa va demanar l’absolució.

Els acusats van presentar recurs, que ara ha estat desestimat per l’Audiència de Lleida.

tracking