SEGRE

LLEURE

La Llotja es queda sense bar terrassa a la coberta a l'estiu

La Llotja serà protagonista en el pròxim ple.

La Llotja serà protagonista en el pròxim ple.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llotja no tindrà aquest estiu terrassa a la coberta per primera vegada des de l’estrena de l’edifici el 2010, quan es va obrir sota el nom de Da Moon i amb l’atractiu de les vistes a la Seu Vella, el riu i la Mitjana.

El conseller delegat i tinent d’alcalde Rafael Peris va confirmar que la terrassa de la coberta estarà tancada aquest estiu i va argumentar falta de temps per iniciar un concurs públic perquè una empresa es faci càrrec d’aquest servei hoteler. Els concessionar is de l’equipament i de la restauració (la terrassa d’estiu i el restaurant cafeteria), la societat la Llotja de Lleida, van renunciar el passat 1 de febrer i des de poc després Shalom va assumir provisionalment la gestió de la cafeteria ubicada a la planta baixa (denominada Davall), però no el restaurant ni la terrassa superior.

CONCURS. Per falta de temps per convocar un concurs públic per adjudicar el servei

El conseller delegat va remarcar que la situació seguirà d’aquesta manera fins que el Centre de Negocis i Convencions convoqui un concurs públic per adjudicar els serveis de restauració de l’edifici, en els quals s’inclourà la terrassa de la coberta. Peris va indicar així mateix que actualment, quan el palau de congressos acull algun esdeveniment multitudinari i Shalom no pot fer-se càrrec de la restauració, el mateix organitzador de l’activitat acostuma a contractar una empresa un servei de càtering per als assistents.

tracking