SEGRE

INVESTIGACIÓ

Un atracador mor a trets a la Bordeta en una persecució per un atracament a Balàfia

Va ser abatut per trets dels Mossos després d’accidentar-se la seua furgoneta i el còmplice va ser detingut

Al centre, agents al costat del cadàver, i a la dreta, la furgoneta accidentada, amb la Bordeta al fons.

Atracador mort a trets a la BordetaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una espectacular persecució policial després d’un atracament en una gasolinera de Balàfia aquest diumenge a la tarda va acabar amb un home mort per trets dels Mossos als afores de la Bordeta. L’home mort era presumptament un dels atracadors, mentre que l’altre va ser detingut.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, els fets es van produir poc abans de les vuit de la tarda, quan dos homes van atracar una gasolinera al carrer Corts Catalanes de Balàfia. Van intimidar el dependent, li van fer un tall al dit amb un tornavís i es van emportar uns 500 euros de la caixa. Després, van fugir amb una furgoneta que havia estat robada a Reus. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van seguir la furgoneta, que va creuar Pardinyes en direcció a la Bordeta sense fer cap cas de les indicacions de la Policia perquè s’aturés.

A l’avinguda Pla d’Urgell, la furgoneta dels assaltants, que circulava a tota velocitat, va xocar contra un vehicle estacionat i li va causar danys. Tanmateix, van prosseguir la fugida pel carrer Hostal de la Bordeta. Una cop van ser als afores, a prop de la partida Quatre Pilans després de seguir el camí de l’antiga hípica, van desviar la furgoneta cap a un descampat, on va xocar contra una tanca i va quedar mig bolcada.

Els dos ocupants van sortir del vehicle i van seguir la fugida a peu. Va ser llavors quan la policia va efectuar diversos trets intimidatoris, i almenys un dels quals va tocar mortalment un dels atracadors. El seu còmplice va arribar fins a una casa pròxima on va acabar sent detingut. Fonts policials van apuntar que els atracadors anaven armats, encara que les armes podrien ser simulades.

Cap a les deu de la nit, el jutge va arribar a la zona del tiroteig mortal per procedir a l’aixecament del cadàver. El detingut va ser traslladat a la comissaria dels Mossos a l’espera de passar a disposició judicial en les properes hores.

Van ferir l’empleat i es van emportar 500 euros L’atracament a la gasolinera de Corts Catalanes es va produir sobre dos quarts de vuit de la tarda. Els dos assaltants van amenaçar el treballador amb un tornavís i li van fer un tall al dit. Després, es van endur uns 500 euros de la caixa i van iniciar la fugida que va acabar a la Bordeta.

Diversos agents dels Mossos al costat del cadàver d’un dels assaltants. L’altre va ser detingut en una casa pròxima.

Diversos agents dels Mossos al costat del cadàver d’un dels assaltants. L’altre va ser detingut en una casa pròxima.ITMAR FABREGAT

Diversos agents dels Mossos al costat del cadàver d’un dels assaltants. L’altre va ser detingut en una casa pròxima.

Diversos agents dels Mossos al costat del cadàver d’un dels assaltants. L’altre va ser detingut en una casa pròxima.ITMAR FABREGAT

tracking