SEGRE

HABITATGE

Pàrquing 'subaquàtic' a Alcalde Areny

Grans filtracions d’aigua afecten des de fa dos anys l’aparcament del número 10 d’aquest carrer || Moltes places estan inutilitzades i els veïns han acudit al síndic

Un afectat mostra ahir algunes de les places negades a la primera planta del pàrquing.

Un afectat mostra ahir algunes de les places negades a la primera planta del pàrquing.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris de les places de pàrquing de l’immoble Alcalde Areny número 10 denuncien que no hi poden aparcar els vehicles per les filtracions d’aigua que pateixen des de fa dos anys, la qual cosa els obliga a llogar altres places en aparcaments de la zona a l’estar les seues impracticables. “Desconeixem l’origen exacte de les filtracions que inunden diverses places i fan malbé el paviment, el sostre i algunes parets.

La finca té quaranta anys d’antiguitat i mai havíem tingut filtracions, que van començar després de l’ampliació del carrer República del Paraguai, número 2”, explica Joan Florensa, president de la comunitat. Assegura que se senten abandonats per l’administració, ja que ha registrat queixes a la Paeria i al síndic, però que de moment les inspeccions fetes per Aigües de Lleida només han descartat que les filtracions tinguin l’origen en la xarxa del clavegueram municipal.

Les filtracions afecten les dos plantes del pàrquing, que compten amb una vintena de places, i a la segona hi ha una intensa pudor d’humitat. Tècnics de la companyia de l’aigua van tornar a inspeccionar ahir l’aparcament i els desperfectes.

Segons explica Florensa, els operaris van apuntar la possibilitat que les filtracions procedeixin d’una fuita d’aigua de les clavegueres de la finca veïna. Per això, assenyala, no descarten actuacions ben aviat per localitzar-ne l’origen. “Esperem que es resolgui aviat, hi ha dies que l’aigua cobreix les dos plantes. No tenim per què sufragar nosaltres el cost de les reparacions, si no som els causants de l’avaria. A més a més, no podem actuar a la via pública”, diu.

tracking