SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Possible doble homicidi en el sinistre de Tarragona

Els Mossos investiguen el conductor, que segueix ingressat en estat greu || El cotxe anava a 145 km/h en un tram de 40 km/h

El cotxe es va precipitar al buit sobre l’autovia A-7.

El cotxe es va precipitar al buit sobre l’autovia A-7.ÀNGEL JOANPERE/DIARI DE TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra podrien imputar un doble delicte d’homicidi imprudent al conductor del turisme en el qual viatjaven les dos joves lleidatanes mortes dissabte a Tarragona (vegeu SEGRE d’ahir). El jove, Adrián S., de 22 anys, continuava ahir ingressat en estat greu a l’UCI de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, segons van informar des de la policia catalana. Precisament, en el centre hospitalari se li van prendre analítiques per determinar si podia haver consumit alcohol o drogues. La policia també va confirmar que el vehicle circulava amb excés de velocitat. Concretament, conduïa a uns 145 quilòmetres per hora en un tram en el qual la velocitat està limitada a 40 quilòmetres per hora (una rotonda d’accés a l’autovia A-7).

En l’accident van morir Elisenda Calderó López, de 27 anys i d’Alcoletge, encara que amb molts vincles a Aitona i Seròs, i Tamara Hernado González, de 19 anys i del barri lleidatà del Secà de Sant Pere. El sinistre es va produir a les 8.43 hores a la carretera T-11 quan un Volkswagen Golf de color gris, que anava de Reus en direcció a Tarragona, va sortir de la via, va impactar contra un mur i es va precipitar sobre l’A-7. A conseqüència del sinistre, van morir les dos joves, que anaven de copilot i en la part posterior del cotxe. El conductor va haver de ser rescatat pels Bombers.

tracking