SEGRE

El conductor de l'accident de Tarragona no tenia carnet

Va donar 0,19 mg/l en la prova d'alcoholèmia i negatiu en la de drogues

El cotxe, que es va precipitar al buit sobre l'autovia A-7, abans de ser carregat sobre la grua.

Moren dos joves d'Alcoletge i Lleida al caure amb el cotxe en una autovia a TarragonaÀNGEL JUANPERE/DIARI DE TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor del cotxe de l'accident de Tarragona, en què van morir dos joves lleidatanes, no s'ha tret mai el carnet de conduir. Així ho han confirmat els Mossos d'Esquadra, que també han indicat que el noi, de 22 anys i veí de Lleida, va donar un resultat de 0,19 mg/l en aire aspirat en la prova d'alcoholèmia i va donar negatiu en el test de drogues.

En l’accident van morir Elisenda Calderó López, de 27 anys i d’Alcoletge, encara que amb vincles a Aitona i Seròs, i Tamara Hernado González, de 19 anys i del Secà.

El cotxe, un Volkswagen Golf, era propietat de la jove d'Alcoletge.

Els investigadors ja van confirmar que el vehicle circulava a uns 145 quilòmetres per hora en un tram en el qual la velocitat està limitada a 40 quilòmetres per hora (una rotonda d’accés a l’autovia A-7).

El sinistre es va produir dissabte 3 de febrer a les 8.43 hores quan el cotxe en què viatjaven els tres joves va xocar contra la rotonda de les Gavarres, a la carretera T-11, i es va precipitar sobre l’autovia A-7. A conseqüència del sinistre, van morir les dos joves que anaven de copilot i a la part posterior. El conductor va resultar ferit de gravetat i va ser evacuat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser rescatat pels Bombers.

tracking