SEGRE

TRÀNSIT OPERACIÓ TORNADA

Dos accidents causen grans cues a l'autovia en l'operació tornada

A Lleida i Torrefarrera, mentre també hi va haver retencions a Organyà i a Ponts

Diversos vehicles implicats a Torrefarrera.

Dos accidents causen grans cues a l'autovia en l'operació tornadaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’accident d’un vehicle va causar aquest dilluns fins a cinc quilòmetres de retencions a l’A-2 a Lleida. Segons el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir a les 18.16 hores en el punt quilomètric 465 de l’autovia en direcció a Barcelona. Un sol vehicle, per causes que es desconeixen i s’investiguen, va patir una sortida de via i va acabar bolcant al mig de la carretera. El conductor va ser traslladat a l’hospital en estat lleu. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies del SEM i tres patrulles dels Mossos. L’accident va obligar a tallar un carril de l’A-2 en direcció a Barcelona, cosa que va causar retencions de fins a cinc quilòmetres dels vehicles que tornaven en l’operació tornada de Setmana Santa. La circulació es va restablir a les set de la tarda.

Hores després, passades les 22.30 hores es va registrar un altre accident a l’autovia, en aquest cas a l’altura de Torrefarrera, en el qual es van veure implicats un camió i sis cotxes. El sinistre va provocar el tall de la via en sentit Barcelona, segons conductors presents en la important retenció generada.

L’operació tornada també va provocar retencions a la C-14 a Organyà i a Ponts. La majoria de les incidències a Catalunya es van concentrar a les zones costaneres i a l’àrea metropolitana de Barcelona. Durant la Setmana Santa, a les carreteres catalanes s’han registrat quatre víctimes mortals. A Torà, un veí de la localitat va morir el diumenge 25 de març en una sortida de via amb la seua moto a l’LV-3003.

L’accident a l’A-2 ocorregut ahir va obligar a tallar un carril i va causar retencions a la via.

L’accident a l’A-2 ocorregut ahir va obligar a tallar un carril i va causar retencions a la via.ITMAR FABREGAT

tracking