SEGRE

COMERÇ EIX COMERCIAL

Botiga de roba al local de la històrica pastisseria Torres

L’establiment tindrà uns 800 m

Operaris treballen al local de l’antiga pastisseria Torres.

Operaris treballen al local de l’antiga pastisseria Torres.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons ha pogut saber SEGRE, el local de la històrica pastisseria Torres a l’Eix, que va tancar el juny de l’any passat després de 167 anys d’activitat, acollirà en uns mesos una botiga de la firma Bershka, que forma part del grup Inditex. Des de fa unes setmanes, diversos operaris reformen l’immoble de la que va ser una de les botigues més conegudes i històriques de l’Eix Comercial. Està previst que les obres d’adequació del nou espai durin entre quatre i cinc mesos. La nova botiga de roba inclourà locals adjacents, tindrà façana al llarg de tot el carrer Saragossa i s’hi podrà accedir tant per la plaça Sant Joan com per la rambla de Ferran.

El propietari de la ja desapareguda pastisseria, Josep Torres, va assegurar que els plans de la firma d’Inditex són ampliar l’espai que tenia l’establiment adquirint els baixos annexos del número 25 de Sant Joan, per la qual cosa calcula que la nova botiga tindrà una superfície aproximada de 800 metres quadrats. Actualment, Bershka té una botiga a escassos metres de distància del seu futur emplaçament, a la plaça Paeria al costat de l’antic Hostal Mundial, però els treballadors de la botiga desconeixien ahir el futur trasllat.

La pastisseria Torres va ser fundada l’any 1853 i els seus propietaris, la cinquena generació que s’encarregava del negoci, van decidir tancar-la l’any passat perquè es jubilaven i no hi havia relleu generacional. Abans de la seua ubicació a Sant Joan, va estar en altres llocs, com als carrers Carme i Estereries, sent una de les botigues més antigues de la ciutat al costat de la farmàcia Aragonés, la pastisseria Monrabà, la llibreria Casas, la joieria Lavaquial o la botiga de discos Casa Guarro.

tracking