SEGRE

JUSTÍCIA TRIBUNALS

Jutgen a Alemanya un veí de Cappont per violar quinze vegades un nen

Reconeix davant del tribunal haver pagat més de 10.000 € a la mare per abusar de forma repetida del menor || La dona i la seua parella, acusats, ho oferien a internet

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional de Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Cappont de 33 anys, que va ser arrestat per la Policia Nacional a Lleida l’octubre de l’any passat acusat d’haver abusat sexualment a Alemanya d’un nen que llavors tenia 8 anys, va reconèixer dijous davant d’un tribunal alemany haver violat repetides vegades el menor, en almenys 15 ocasions segons el fiscal, després d’haver pagat a la mare més de 10.000 euros. El primer dia del seu judici a l’Audiència Provincial de Friburg, l’acusat va confessar haver comès “greus delictes” i haver ocasionat un “gran mal” al menor per un “interès sexual pels nens”, per la qual cosa va demanar ser sotmès a “teràpia”, segons van informar els mitjans locals.

L’home, originari de Barcelona i que es feia anomenar oncle Luc segons la Fiscalia, va viatjar en diverses ocasions de Barcelona a Friburg amb avió i amb cotxe de lloguer per abusar del menor entre el setembre del 2016 i l’agost del 2017. Va ser després de contactar amb la mare, de 48 anys, i la seua parella, de 39, que oferien el menor a internet des dels set anys en anuncis que publicaven a la Darknet, l’anomenada xarxa fosca, i ensenyaven als interessats pel·lícules de contingut sexual del menor. El lleidatà, que treballava com a comercial en una empresa de Lleida i també oferia regals al petit, està acusat de violacions greus i extremadament greus, abús de menors, tracta de persones per a la seua explotació sexual, prostitució forçada en grau greu, així com possessió i difusió de pornografia infantil, ja que hauria fet i distribuït fotografies i vídeos del petit.

La justícia alemanya considera el cas com el “més greu” d’abusos sexuals fins a la data

De fet, segons l’Oficina d’Investigació Criminal (LKA) de Baden-Württemberg, es tracta del “cas més greu d’abusos sexuals que han abordat els investigadors fins a la data d’avui” en aquest estat federat d’Alemanya. L’acusat, J.G.D., que va quedar arrestat amb una ordre Europea de Detenció i Entrega, ja havia estat detingut a l’any 2005 i l’any 2007 per prostitució i corrupció de menors a la ciutat de Barcelona.

Quatre homes més ja han estat condemnats per aquests fets El lleidatà és la setena i última persona que serà jutjada per aquests fets. En el procés principal estan encausats la mare del nen i el seu company per haver ofert a través d’internet el fill d’ella entre 2015 i 2017 i haver cobrat perquè diversos homes abusessin, maltractessin, ferissin, humiliessin, insultessin i gravessin en vídeo el menor, que va ser retirat de la seua progenitora i actualment viu amb una família d’acollida. Quatre homes més han estat ja condemnats per abusos sexuals a penes d’entre vuit i deu anys de presó, amb maltractaments físics que en ocasions van ser gravats en vídeo. És previst que el judici al veí de Cappont tingui quatre sessions més i que la sentència, en la qual es preveu una llarga condemna, es faci pública a començaments del mes d’agost.

tracking