SEGRE

Diputats del PDeCAT traslladen a Reñé la seua “preocupació” i l'insten a reflexionar

Detinguts Joan Reñé i 25 persones més en una operació contra la

Detinguts Joan Reñé i 25 persones més en una operació contra laSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diputats de l’equip de govern del president de la Diputació, Joan Reñé (PDeCAT), van traslladar ahir la seua “preocupació” per la situació de la institució i del partit a Lleida, que presideix, arran de l’anomenada operació Boreas, que fa una setmana va portar a la detenció de 24 persones, entre les quals, el mateix Reñé i el seu número dos a la Diputació, Marlen Minguell. La investigació indaga sobre el presumpte cobrament de comissions en l’adjudicació d’obra pública per a benefici propi o de CDC.

INVESTIGACIÓ A més dels 24 detinguts dimarts passat, els Mossos han cridat a declarar vint denunciats més

En una tensa reunió ahir d’11 dels 12 diputats del PDeCAT a la corporació, membres de l’equip de govern van traslladar a Reñé el seu malestar i el van instar a “valorar la situació i a reflexionar”. La portaveu de la formació a la Diputació, Rosa Pujol, va confirmar aquests extrems, però va descartar anar més enllà. Tanmateix, altres fonts consultades van afirmar que hi va haver reflexions de diferent signe en relació amb una possible dimissió de Reñé. Dimarts passat, hores després de quedar en llibertat, Reñé va descartar deixar el càrrec perquè “no he fet res malament”.

La reunió es va produir dos dies després que ERC anunciés que impulsarà una moció de censura si Reñé no dimiteix. Està previst que el jutge el cridi a declarar en els propers dies i se sabrà llavors si se li imputa algun càrrec de corrupció. Al marge dels 24 detinguts, els Mossos han cridat a declarar 20 denunciats més.

tracking