SEGRE

Vox suspèn de militància el membre del partit detingut a Lleida

Diu que només és un militant de base sense cap càrrec

Vox suspèn de militància el membre del partit detingut a Lleida

Vox suspèn de militància el membre del partit detingut a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vox ha suspès de militància José Antonio Ortiz fins que s'aclareixin els fets o "es pugui prendre una decisió fundada". Ortiz va ser detingut dimarts a Lleida per suposats abusos sexuals contra menors, segons ha avançat avui SEGRE. Segons l'ACN, que cita fonts properes al cas, entre les víctimes hi hauria incapacitats.

El partit ha subratllat que Ortiz no ocupa cap càrrec de responsabilitat en el partit i que és "només" un militant de base. En tot cas, Vox també ha remarcat que entre les seves propostes polítiques hi ha l'enduriment de penes per determinats delictes, entre ells els que s'imputarien a Ortiz.

La formació d'ultradreta ha dit que portarà Ortiz al Comitè de Garanties per presentar-se com a president a Lleida quan el Comitè Executiu Nacional de Vox no va acceptar la seva proposta de liderar la gestora provincial.

De la mateixa manera, VOX ha assegurat que no té estructura organitzativa a la provincia de Lleida i que José Antonio Ortiz s'hauria autoproclamat president de l'entitat. 

Igualment, diversos usuaris a la xarxa han publicat un vídeo en què es veu José Antonio Ortiz  realitzant un discurs de presentació a través de les xarxes. 

Un vehicle en una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Dos detinguts per robar 20.000 euros en rellotges i joies d'un pis de LleidaJordi Bertran / Generalitat de Catalunya

tracking