SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDI

Enèsima crema de contenidors a la ciutat de Lleida

El succés va tenir lloc a la Bordeta

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir l’enèsim incendi de contenidors a la capital del Segrià. Una illa de contenidors es va cremar ahir al migdia a l’avinguda Fontanet, al barri de la Bordeta. Els Bombers van rebre l’avís a les 14.23 hores i fins al lloc dels fets va anar una dotació. Veïns de la zona van mostrar malestar perquè, segons ells, els Bombers van tardar uns vint minuts a arribar després que alertessin de l’incendi.

Una trentena de contenidors s’han cremat en tot just dos mesos a Lleida ciutat, especialment als barris de Mariola, Ronda i Balàfia, encara que s’han registrat incidents d’aquest tipus a tota la capital. La majoria han estat intencionats, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar l’autor o autors d’aquesta onada de casos.

Així, per exemple, el 24 de març passat es van registrar en una sola nit cinc incendis en contenidors al barri de la Mariola i al de l’Escorxador en tot just mitja hora. Fins ahir no constaven detinguts. En la gran majoria de casos, els danys causats només afecten els recipients per tirar les escombraries.

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.SEGRE

tracking