SEGRE

MOBILITAT TRANSPORT PÚBLIC

Millora d’onze parades de bus amb noves marquesines

Una de les parades de bus que tindrà marquesina.

Una de les parades de bus que tindrà marquesina.S.C.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament va anunciar ahir que millorarà les parades de transport públic de la ciutat instal·lant onze noves marquesines amb l’objectiu de millorar la comoditat dels usuaris i protegir-los de situacions meteorològiques adverses. La instal·lació d’aquestes noves marquesines començarà dimarts vinent a càrrec de l’empresa Exterior Plus i s’ubicaran a les parades que fins ara no comptaven amb marquesina però que tenen un nombre elevat de viatgers. Les beneficiàries d’aquesta millora situades al barri de Pardinyes són les de Jeroni Pujades/Baró de Maials, Barris Nord i Rambla Corregidor Escofet 2.

Quant a les de Cappont, les parades seran les d’Estudi General/Joan Fuster i CAP Cappont; les del Secà de Sant Pere seran les de Marimunt/Picabaix.

També hi haurà marquesines a la parada del Clot de les Granotes i a l’Estació d’Autobusos/Joana Raspall, Palauet/Almeria, d’Hisenda 2 i la de CAP Balàfia/Pardinyes.

En set d’aquestes noves parades es retirarà el banc que hi havia fins ara per posar la nova marquesina. La millora d’aquestes parades d’autobús és una reivindicació que demanaven des de fa molt temps diverses associacions de veïns i fa anys que l’ajuntament renova gradualment totes les marquesines.

tracking