SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un conductor escapat estampa el cotxe contra el mur del riu a Lleida

L’infractor, de 19 anys i sense carnet, va fugir corrent cap al pont Universitat, on va ser detingut per la Urbana || Va causar dos accidents i circulava en contradirecció

Estat en el qual va quedar el vehicle després de l’accident, que es va produir cap a les 17.00 hores.

Estat en el qual va quedar el vehicle després de l’accident, que es va produir cap a les 17.00 hores.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Persecució de pel·lícula, la que es va viure ahir a la tarda al centre de la ciutat de Lleida. La Guàrdia Urbana va detenir al mig del pont Universitat un conductor sense carnet que minuts abans s’havia donat a la fuga després de causar dos accidents i que va acabar encastant el seu vehicle contra el mur de pedra de la canalització del riu a l’avinguda Madrid. Malgrat l’aparatositat de l’accident i del tram en què el cotxe va circular temeràriament, cap vianant va resultar ferit. La Guàrdia Urbana l’acusa de diversos delictes contra la seguretat en el trànsit, per circular sense carnet i de conducció temerària.

El succés es va produir passades les 17.00 hores quan, pel que sembla, un vehicle Ford Mondeo es va veure implicat en dos col·lisions però el conductor no es va parar. La Guàrdia Urbana va rebre l’alerta i va localitzar el vehicle al carrer Manuel de Palacio, on es va iniciar una persecució. El cotxe es va dirigir fins al carrer Lluís Companys pel carril bici i va baixar tota l’avinguda Catalunya en direcció contrària fins que, a l’agafar l’avinguda de Madrid, va acabar estampant-se contra el mur de pedra. El conductor va sortir corrents cap al pont Universitat, on va ser interceptat per un ciutadà i diversos agents.

Cap vianant va resultar ferit i el turisme va circular pel carril bici de Lluís Companys

La part frontal del vehicle va quedar feta un garbuix de ferro per l’impacte contra el mur i fins i tot es va arrancar la roda de davant esquerra. El succés va provocar una enorme expectació i van ser molts els ciutadans que es van atansar a prendre imatges del vehicle. La Guàrdia Urbana va abalisar la zona.

tracking