SEGRE

PANDÈMIA CORONAVIRUS

Un dels urbans confinats de Lleida es paga el test i dóna positiu

La detenció va tenir lloc al carrer Germans Izquierdo.

La detenció va tenir lloc al carrer Germans Izquierdo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació Sindical Independent de la Guàrdia Urbana de Lleida (Asigull) va denunciar ahir que la Paeria continua sense fer el test PCR als vuit agents del cos que estan confinats des de principis d’aquesta setmana a les seues cases després de conèixer-se que havien tingut contacte amb un detingut que estava encomanat de coronavirus, com va avançar SEGRE dijous. Tanmateix, Asigull explica que “un dels agents ha donat positiu perquè s’ha pagat la prova de la seua butxaca” i continua reclamant que es facin els tests. La Urbana va conèixer que l’arrestat era positiu quan el va traslladar a l’Arnau de Vilanova per fer-li un reconeixement després de ser detingut per un aldarull a la Mariola. L’home havia d’estar confinat al seu domicili i sota control d’un CAP, però hauria eludit tant el confinament com el seguiment mèdic, la qual cosa també havia impedit fer-li noves proves per comprovar si havia superat o no la infecció.

D’altra banda, diversos agents de la Guàrdia Civil de Lleida han passat alguns dies confinats i han hagut de ser sotmesos a tests PCR, amb resultats negatius de tots, perquè van tenir contacte amb un detingut que era positiu en Covid-19.

Vuit agents esperen a les seues cases que se’ls faci la prova després de l’arrest d’un contagiat

Es tracta d’un dels dos empresonats la setmana passada per tràfic de cocaïna en una operació que es va saldar amb set detinguts. Un portaveu de la Guàrdia Civil va explicar que “es va establir el protocol d’actuació establert per la Direcció General i es va procedir a confinar els guàrdies civils que van intervenir en l’actuació. Es van fer proves, van donar negatiu i han tornat al servei”. L’empresonat va ser traslladat a un hospital de Barcelona.

tracking