SEGRE

La Generalitat torna a reiterar que no descarta el confinament als domicilis al Segrià

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.GENERALITAT DE CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, va afirmar ahir que “el confinament domiciliari al Segrià no està en aquests moments a sobre de la taula”, però tot seguit va afegir que “això no significa que no sigui un escenari que, si les dades epidemiològiques ho requereixin, des del Govern acabéssim prenent aquesta decisió”. Va dir que “estem confinant perimetralment per protegir tant les persones que viuen al Segrià com les de la resta del país” i que “fem un seguiment diari per veure si la decisió que hem pres està donant resultats o fa falta prendre un altre tipus de mesures”.

Va recordar que “hem tornat a restringir les trobades socials a menys de deu membres i hem pres mesures que protegeixen els més vulnerables, com prohibir les visites a residències de gent gran i que acceptin més residents”.

Budó va reiterar que les autoritats sanitàries no els han demanat aplicar el confinament domiciliari, però tant sanitaris com empleats de la Generalitat van donar ahir per fet que aquesta mesura s’aplicarà com a molt tard divendres.

En aquest sentit, el delegat del Govern català, Ramon Farré, va assenyalar que era coneixedor de la difusió d’aquests rumors, però va assegurar que de moment el confinament dins dels domicilis no està previst.

tracking